Rantzausmindeløberne har indgået et samarbejde med andre løbeklubber på Sydfyn. Vi kalder det Samløb Sydfyn og alle kan deltage.
Søndag den 26. august blev løbet afholdt i ERI. Vi startede fra hallen kl. 10.00, der var distancer på 5, 10 og 15 km rundt i lokal-området.
Det afholdes den sidste søndag i hver måned og i september skal vi til Skårup, ligeledes kl. 10.00.
Alle er velkomne og det er gratis. Der er mulighed for køb af øl og vand samt omklædning og bad efter løbet.

Udnyt gerne de øvrige fordele i ERI motion. Du kan deltage i en prøvetime på hver af vores gymnastikhold i foreningen, det er en god supplement til løb. Du skal blot sige til at gymnastik-instruktøren, når du dukker op. Tiderne findes på erif.dk under gymnastik.
 
Der er også mulighed for at benytte motionscentret, for at træne pose-running teknikken, dvs. forfods- eller midtfodsløb. Det er både crosstraineren og løbebåndene meget velegnede til. Dette skal foregå sammen med en af løbeinstruktørerne, det kunne være et kvarters tid i forbindelse med løb onsdag eller søndag, eller på et andet aftalt tid. Ring eller skriv til os, vi findes på erif.dk under løb/kontakter.
 
Rantzausmindeløberne har en ”træningsklub” på www.keeponmoving.dk, her kan du oprette en profil og blive medlem af Rantzausmindeløberne. Det er muligt at indtaste træningspas for stort alt den motion du kan dyrke. Det er meget inspirerende at kunne følge både hinanden og ens egen udvikling. Så meld dig til, du er meget velkommen!
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg