Sporten v/Jens Vogn informerer:

Det sker hver sæson. En af vores brugere har været ude og spille på kunstgræs med sine FG støvler, og så går de i stykker. Desværre dækker leverandørens reklamationspolitik ikke, og vores bruger står og skal købe nye støvler. Derfor kommer vi her med vores guide til kunstgræs, så du kan slippe for uheldige overraskelser.


Som de fleste nok er blevet opmærksomme på, så må man ikke bruge FG knopper på kunstgræs. Dette skyldes flere ting. Først og fremmest så er det farligt for dine knæ, ankler og endda din ryg, da kunstgræs underlaget er alt for hårdt til de lange knopper. Der er større risiko for vrid og en skæv belastning af ryggen, da knopperne ikke synker igennem underlaget under kunstgræsset. Dette giver en overbelastning af støvlens overdel, som vil blive revet i hårdere, end støvlen er beregnet til.

Grunden til dette er, at plastikgræsset ikke komprimeres som almindelig græs gør, når det bliver trådt på. Dette resulterer udover de hårde vrid yderligere i en varmeudvikling, som skabes af det hårde græsmateriale mod de hårde knopper. Dette opvarmer limninger i støvlen, og får støvlen til at skille sig. Knopper knækkes også hurtigere, da materialet i knopperne også opvarmes.

Køb en AG støvle

En AG støvle er en støvle udelukkende til kunstgræs. AG står for Artificial Grass, som betyder kunstgræs. Disse støvler er specialudviklet til brug på kunstgræs, og må ikke bruges på andre underlag.

Støvlerne er et godt alternativ til dig, som spiller fodbold sæson efter sæson, og er stoppet med at vokse. Da de er lavet ret solidt, og kan bruges i en del vintersæsoner.
Men de kan også anbefales til dig, som ønsker de helt optimale forhold for dit fodboldspil på kunstgræs, da dette er et specialudviklet produkt til formålet

SPORTEN V/Jens Vogn giver som altid god rådgivning og gode priser på dit sportsudstyr, også kunstgræsbanestøvler.
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg