Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold

Du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
nyheder - bold.dk
West Ham-boss roser Kudus: Det var vigtigt 22-09-2023 06:48:20
David Moyes kalder det vigtigt, at Mohammed Kudus kom på måltavlen for West Ham i Europa League-kampen mod TSC. Torsdag fik Mohammed Kudus sin startdebut for West Ham, der mødte TSC fra Serbien i Europa League. Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne kvitterede med en scoring til 2-1 på et godt tidspunkt i anden halvleg, og det lagde West Ham-træner David Moyes stor vægt på efter opgøret. - Jeg var virkelig glad at han kunne fortsætte med at lave mål, fordi han også scorede et par mål for Ajax, før han kom til os. - Jeg tror, at det var meget vigtigt for os, at han scorede endnu et mål i aften. Vi havde brug for det på det tidspunkt, og vi havde brug for et mål, der kom ud af det blå - Han startede kampen meget stærkt, det gik lidt i stå, men det var virkelig vigtigt, at han scorede, for vi havde svært ved at finde andre målscorere, siger David Moyes. Mod slutningen af kampen fik West Ham også scoret til 3-1, og det blev derfor slutresultatet på kampen. Kudus' scoring faldt efter et hjørnespark i det 70. minut af opgøret. 
Alm trods sløje resultater: Er aldrig bange for mit job 22-09-2023 06:32:51
Selv om OB i øjeblikket er i resultatmæssige problemer, er cheftræner Andreas Alm ikke bange for at miste sit job. Det siger han til Ekstra Bladet. I OB er det ambitionen at komme i top seks. Det ser dog allerede ud til at blive svært, da fynboerne kun har hentet otte point i otte kampe i 3F Superligaen. Derfor har Ekstra Bladet spurgt cheftræner Andreas Alm ind til sin jobsikkerhed. - Hvad betyder fyringstruet? Skal jeg vurdere det i procent? Jeg er aldrig bange for mit job. Jeg har også forsøgt ikke at gøre det til et tema. Mit job er at arbejde med gruppen og føre os videre, siger cheftræneren til Ekstra Bladet. Andreas Alm siger videre til avisen, at han ikke vil bruge tid på, hvad folk synes om ham, mens han heller ikke vil definere, om OB er i krise. Efter mandagens nederlag på 0-3 mod Silkeborg var Frederik Barfoed, der er direktør for Barfoed Group, som lægger navn til C-tribunen på OB’s hjemmebane, ude med stor kritik. Her spurgte han retorisk, om situationen i klubben ikke snart kræver handling.  - Jeg er OB i hjertet, og jeg er meget skuffet over endnu en meget svag opstart i sæsonen. En by som Odenses størrelse med en stor tilskueropbakning skal kunne præstere langt bedre. - Det er ikke op til mig, om træneren eller den sportslige ledelse skal udskiftes, men jeg stiller stort spørgsmålstegn ved, om de manglende resultater ikke snart kræver handling, sagde Frederik Barfoed. bold.dk har også taget en snak med Björn Wesström om Andreas Alms jobsikkerhed. Læs mere her. På søndag skal OB i aktion mod FC Midtjylland på udebane, og indtil videre ser det ud til, at det er den svenske cheftræner, der får lov til at stå i spidsen for fynboerne. 50-årige Alm har været i OB siden sommeren 2021, og han har endnu ikke formået at få mandskabet i top seks.
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg