Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold

Du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
nyheder - bold.dk
Feyenoord køber målfarlig midtbanespiller i Zwolle 29-03-2023 15:10:46
Thomas van den Belt skifter efter sæsonen fra Zwolle til Feyenoord, hvor han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2027.  Feyenoord fører i øjeblikket Æresdivisionen, men den hollandske storklub er allerede ved at forberede sig frem mod den nye sæson.  Traditionsklubben har onsdag præsenteret tilgangen af 21-årige Thomas van den Belt, som bliver købt fri af Zwolle.  Den hollandske midtbanespiller er blevet udstyret med en aftale frem til sommeren 2027, oplyser Feyenoord. Han tiltræder efter denne sæson.  -Skiftet til Feyenoord er en drøm for mig. Det gør mig stolt, at Feyenoord og Zwolle er blevet enige om en handel. Jeg ser frem til at skulle tørne ud på De Kuip i næste sæson, men først skal jeg slutte sæsonen godt i Zwolle.  Van den Belt har i denne sæson scoret 13 mål og lavet otte oplæg for Zwolle i den næstbedste hollandske række. 
Zeca-comeback for FCK kræver forlængelse: Ikke klar i denne sæson 29-03-2023 14:57:47
Jacob Neestrup fortæller, at hverken Carlos Zeca eller Nicolai Boilesen får comeback i denne sæson, og dermed skal der en forlængelse til, hvis Zeca ikke skal have spillet sin sidste kamp for klubben. 193 kampe. Det er, hvad Carlos Zeca står noteret for i FC København, og hvis det skal blive til flere, skal der en forlængelse på bordet. 34-årige Zeca er fortsat ved at kæmpe sig tilbage fra endnu en alvorlig knæskade og har udløb til sommer. FCK-træner Jacob Neestrup fortæller, at hverken grækeren eller Nicolai Boilesen får comeback i denne sæson. - De er korsbåndsskadede, så det gør de ikke, siger Neestrup, da bold.dk spørger om en status på de to. Så Zeca har måske spillet sin sidste kamp for klubben? - Det var ikke det, jeg sagde. Jeg sagde, at de er korsbåndsskadede, og det har alle vidst siden oktober. De er desværre ikke til rådighed i denne sæson, siger Neestrup. Zeca udtalte selv tilbage i oktober, at det ikke er slut endnu. - Jeg stopper ikke, jeg giver ikke op. Jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage stærkere. Jeg har ikke fortjent at slutte karrieren på den måde, lød det fra kaptajnen dengang. Mens Zecas nuværende aftale med FC København udløber til sommer, har 31-årige Boilesen kontrakt til sommeren 2025. Til søndagens guldbrag mod FC Nordsjælland er spillere som Diogo Goncalves, Rasmus Falk og Andreas Cornelius tvivlsomme, men Jacob Neestrup vil vente med at give en opdatering. - Det er mange forskellige cases, og de sidste landsholdsspillere er kommet hjem i dag, så det er for at kunne melde så konkret og korrekt ud som muligt, at vi gerne vil vente til sidst på ugen, siger Neestrup. FCK er udfordret på back-positionen mod FC Nordsjælland med Elias Jelert og Kevin Diks i karantæne og Christian Sørensen tvivlsom, men har forskellige scenarier klar. Det kan du læse meget mere om her.
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg