Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold
- du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 

 
Tillykke til alle ERI-ere!

DBUfyn besluttede på delegeretmødet i weekenden at udnævne ERI til Årets Fair Play klub på FYN. Ved tildelingen har DBUfyn lagt vægt på, at der i ERI er skabt en kultur, hvor alle opfører sig ordentligt over for både med- og modspillere og dommere. I kan læse mere om tildelingen på dette link:http://www.dbufyn.dk/Nyheder/2014/Januar/Fairplayklub_eri. Stor cadeau til Flemming Kvist Andersen, der har været hovedkraften i klubbens målsætningsarbejde, og til Anders Hørberg, der for et par år siden beskrev vores Fair Play på hjemmesiden: http://www.erif.dk/Fair-Play. Nedenfor er en kopi af DBUfyns skriftlige motivering.
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
bold.dk - Seneste fodboldnyheder
Barca bekræfter: Messi misser El Clasico 21-10-2018 00:58:58
Lionel Messi går glip af næste uges El Clasico mod Real Madrid med en brækket arm. Han forventes ude i op til tre uger.FC Barcelona fik en ordentlig streg i regningen, selvom lørdagens topbrag mod Sevilla blev vundet med 4-2.Lionel Messi måtte nemlig lade sig udskifte efter at være faldet ned på sin arm. Det viser sig nu, at han har pådraget sig et brud på højre underarm og forventes ukampdygtig i tre uger. Det skriver Barcelona på klubbens hjemmeside.Dermed ligger det fast, at Barcelonas største stjerne må se til fra tribunen, når Real Madrid næste søndag kommer til Camp Nou. Messi risikerer at gå glip af Barcelonas næste seks kampe, hvis prognosen holder stik.Den 31-årige argentiner var ellers i strålende spillehumør mod Simon Kjær & co. inden uheldet indtraf. Han kom således på scoringstavlen i løbet af de 26 minutter, han var i stand til at spille.
Messi strålede og blev skadet i livlig topkamp 20-10-2018 22:50:09
FC Barcelona vandt lørdag aften 4-2 over Sevilla, hvilket sender dem tilbage på førstepladsen i La Liga. Lionel Messi scorede og assisterede, men midtvejs i første halvleg måtte han udgå med en grim skade. Lørdag aften havde FC Barcelona chance for at gå i spidsen af La Liga, hvis det skulle blive til en sejr i hjemmekampen mod Sevilla. Simon Kjær startede på banen for gæsterne, og han skulle få nok at se til med en Barcelona-offensiv bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Coutinho. Bare to minutter inde i opgøret lykkedes det Barcelona at komme foran, da Messi spillede Coutinho fri i feltet, og brasilianeren takkede for tilliden og krøllede den op i krogen til 1-0. Guilherme Arana testede FC Barcelonas ene opstander kort efter, men heldet var med catalanerne, og bolden gik i spil igen. Efter 12 minutter var det i stedet Barcelona, der gjorde det til 2-0. En fremragende omstilling endte hos Messi, der som så mange gange før tog et træk ind i banen og sendte bolden fladt i mål ved den fjerne opstander. Midtvejs i første halvleg gik der et chok igennem Camp Nou, da Lionel Messi måtte lade sig udskifte med en alvorlig armskade. Argentineren var tydeligvis i stor smerte, da han forlod banen, hvilket ikke lover godt for Barca. Indskiftede Ousmane Dembele fik en stor chance mod halvlegens ende, men franskmandens afslutning savnede kvalitet.Sevilla var også tæt på at komme på tavlen før pausen, men Pablo Sarabias afslutning gik i sidenettet. Efter godt en times spil diskede Marc-Andre ter Stegen op med en fremragende dobbeltredning i Barcelona-målet, hvilket holdt Sevilla fra at reducere, og kort efter blev det 3-0 i den anden ende. Luis Suarez blev nedlagt i feltet og fik straffespark. Den tidligere Liverpool-angriber gik køligt til bolden og scorede stensikkert til 3-0. Sarabia fik bragt en smule spænding tilbage i opgøret med ti minutter igen, men to minutter før tid dræbte Ivan Rakitic kampen med sin scoring til 4-1 mod sin tidligere klub. I overtiden lykkedes det dog Sevilla at reducere til 4-2 ved Luis Muriel, men det var for sent for gæsterne. Barcelona vandt 4-2 efter en særdeles underholdende kamp. Derfor er FC Barcelona tilbage på førstepladsen i La Liga, mens Sevilla ligger treer med to point op til førerholdet. Simon Kjær blev udskiftet efter en times spil. 
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg