Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold

Du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
nyheder - bold.dk
Chelsea-stjerne buhet ud: Pochettino forstår det ikke 02-03-2024 10:55:00
Chelsea-boss Mauricio Pochettino forstår ikke, hvorfor nogle af klubbens fans er begyndt at buhe af Raheem Sterling.  Mauricio Pochettino har svært ved at forstå det.  I midtugen blev Raheem Sterling buhet ud af en sektion af klubbens fans, da kantspilleren onsdag blev erstattet af Cole Palmer i slutningen af FA Cup-sejren mod Leeds.  Derfor tog træneren også den engelske stjerne i forsvar forud for lørdagens opgør mod Brentford.  - Der var nogen, der fortalte mig det, men jeg hørte det ikke. Jeg har kun været her i ni måneder, men jeg forstår ikke, hvorfor det sker. Det er svært at vide præcis hvorfor.  - Han er fuldt ud dedikeret til Chelsea, han gør det godt og er altid meget engageret.  - Han er en af de spillere, der er til 99 procent af træningerne. Træner altid, altid tilgængelig. Nogle gange er han god, andre gange ikke så godt - ligesom alle andre, lød det fra Chelsea-bossen.  Raheem Sterling er i denne sæson noteret for otte mål og ni assists i 33 kampe for London-klubben.  Lørdag eftermiddag gælder det igen Premier League, når klubben gæster Brentford.
Lindstrøm drømmer om CL- og VM-guld 02-03-2024 10:35:54
Jesper Lindstrøm halter med at finde niveauet i Napoli, men det afholder ham ikke fra at have store ambitioner.  Jesper Lindstrøm tør godt drømme stort. I forbindelse med danskerens fødselsdag den 29. februar har Napoli lagt et stort interview ud med ham på deres Youtube-kanal. Her fortæller Jesper Lindstrøm blandt andet, at hans tidligere idol var Steven Gerrard, men nu er det mest ham selv. Dernæst falder snakken på, hvilke drømmer han løber rundt med, og som han gerne vil kunne se tilbage på, når han engang lægger støvlerne på hylden. - Min første drøm er, at jeg ikke vil fortryde noget, når jeg engang stopper. Jeg vil have følelsen af, at jeg har givet alt, grebet chancerne og vist, at jeg kan spille fodbold. - Og min store drøm er selvfølgelig, at jeg vil vinde Champions League og VM og blive en af de bedste spillere i verden, fortæller han i det over seks minutters lange interview. Drømmen om Champions League kan måske allerede blevet indfriet i denne sæson. I ottendedelsfinalen mod FC Barcelona spillede han og holdkammeraterne 1-1 i første opgør. Returopgøret spilles 12. marts. Jesper Lindstrøm skiftede i sommer fra Frankfurt til Napoli, hvor han siden har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen. Senest kom han slet ikke på banen i 6-1-sejren mod Sassuolo i Serie A.
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg