Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold
- du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 

 
Tillykke til alle ERI-ere!

DBUfyn besluttede på delegeretmødet i weekenden at udnævne ERI til Årets Fair Play klub på FYN. Ved tildelingen har DBUfyn lagt vægt på, at der i ERI er skabt en kultur, hvor alle opfører sig ordentligt over for både med- og modspillere og dommere. I kan læse mere om tildelingen på dette link:http://www.dbufyn.dk/Nyheder/2014/Januar/Fairplayklub_eri. Stor cadeau til Flemming Kvist Andersen, der har været hovedkraften i klubbens målsætningsarbejde, og til Anders Hørberg, der for et par år siden beskrev vores Fair Play på hjemmesiden: http://www.erif.dk/Fair-Play. Nedenfor er en kopi af DBUfyns skriftlige motivering.
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
bold.dk - Seneste fodboldnyheder
Bordeaux suspenderer Poyet efter kritik 17-08-2018 11:30:30
Gus Poyet er blevet suspenderet af Bordeaux i en uge, efter træneren offentligt ytrede massiv kritik af ledelsen på torsdagens pressemøde.Gus Poyet var torsdag aften efter Bordeaux' 2-1-sejr i Europa League godt og grundigt ude med riven mod klubbens ledelse.Træneren mente, at klubbens ledelse havde solgt angriber Gaetan Laborde bag om ryggen på Poyet, og det var han mildest talt meget vred over.Rygterne i franske medier har fredag gået på, at Bordeaux ville fyre Poyet, men nu har klubben meldt ud, at man 'nøjes' med at suspendere ham i en uge for torsdagens offentlige kritik.Ifølge flere franske medier nægtede spillerne efterfølgende at træne, men blev talt på bedre tanker af sportsdirektør Stephane Martin.Bordeaux skriver på sin hjemmeside, at man om en uge har et møde med Poyet om fremtiden.
Risgård overvejede stop denne sommer 17-08-2018 11:20:06
AaB-profilen Kasper Risgård overvejede at sige stop denne sommer, hvilket er et halvt år før hans kontrakt med klubben udløber.Kasper Risgård røg i starten af forårssæsonen ud af holdet i AaB og det var en hård periode for den 35-årige AaB'er.Faktisk var han i dialog med klubben om at stoppe allerede denne sommer, selvom hans kontrakt løber til årsskiftet.- Vi havde en dialog, om jeg skulle stoppe her til sommer i stedet for til vinter, da min situation var værst. Det var en rigtig hård periode og en af de hårdeste i min karriere. Det tog hårdt på mig ikke længere at være blandt de 17-18 bedste, fortæller Risgård ifølge Nordjyske til fodboldpodcasten Ripodsten.Risgård fik mod slutningen af foråret kæmpet sig tilbge på hold i AaB og har i starten af denne sæson også fået masser af spilletid.
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg