Egense / Rantzausminde IF - Fodbold
Velkommen til ERI Fodbold

Du kan på siden finde al den information du måtte søge om ERI fodbold - holdoversigter, kampprogrammer, træningstider og meget mere.

Du kan desuden information søgen også selv være en del af sitet - upload dit holds nyheder eller send os billeder fra stævner og lign.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, ændringer eller forslag er du velkommen til at skrive til os ved at klikke her - Kontakt ERI Fodbold

Du er også velkommen til at sende nyheder eller informationer du mener bør annonceres på siden.

ERI Fodbold

 
Fodboldkalenderen
Nyheder fra ERI
Nyheder fra ERI-fodbold
nyheder - bold.dk
Vildt scenarie i Ligue 1: Nedrykning afgjort på femte tiebreaker 19-05-2024 23:48:00
Lorient er rykket ned i Ligue 2, selvom holdet havde samme målscore som Metz og samme indbyrdes point og måldifference. Udebanemål i indbyrdes opgør blev afgørende. Fodbold kan være en brutal sport, og det kan Lorients spillere, stab og fans skrive under på søndag aften. Den bretonske klub skal næste sæson spille Ligue 2, men den afgørelse er faldet på de mindst tænkelige marginaler. Lorient skulle bruge en storsejr over allerede nedrykkede Clermont Foot, mens PSG skulle besejre Metz med så mange mål som muligt for at give Lorient en chance for overlevelse. I alt skulle der udlignes syv mål, og det lykkedes for Lorient, som vandt 5-0, mens Metz tabte med 0-2 til mestrene. Dermed skulle der en masse såkaldte tiebreakers i spil, for at finde ud af, hvem der tog den direkte nedrykningsplads. De to hold har det samme pointantal (29), målscore (-23), indbyrdes point (en sejr hver) og indbyrdes målforskel (4-4) Alligevel bliver det Lorient, der akkurat trækker det korteste strå. Det ender med, at Bournemouth-samarbejdsklubben tager turen ned i Ligue 2, da holdet har indkasseret flest udebanemål i de indbyrdes opgør mod Metz i sæsonen. Lorient besejrede Metz med 2-1 på udebane i februar, mens Metz besejrede Lorient med 3-2 på udebane i november.
Historisk: Brest skal spille Champions League for første gang 19-05-2024 23:31:02
Brest slutter sæsonen på en tredjeplads i Ligue 1, og det giver klubben sin første tur ud i Champions League. Lille spillede 2-2 med Nice og skal ud i kvalifikation. De europæiske ligaer går ind i deres sidste runder i disse uger, og i Frankrig skulle hele sidste runde spilles søndag klokken 21:00. På forhånd var PSG sikrede titlen, men der var bevægelser i subtoppen, som blev afgørende. Brest skulle bruge en sejr samt et pointtab til Lille, hvis de ville være sikre på at klare den direkte kvalifikation til Champions League fra Ligue 1's tredjeplads. Og det var lige præcis, hvad der skete. Lille spillede 2-2 med Nice på femtepladsen, og da Brest selv vandt med 3-0 ude over Toulouse, var vejen banet for Brests første tur ud i Champions League i klubbens historie. Lyon sikrede også en tur i Europa League i næste sæson, da man besejrede Strasbourg med 2-1, mens Lens spillede 2-2 mod Montpellier og røg ned på den Conference League-givende syvendeplads. Det vildeste scenarie udspillede sig til gengæld i bunden af rækken. Lorient skulle bruge en storsejr over allerede nedrykkede Clermont Foot, mens PSG skulle besejre Metz med så mange mål som muligt. I alt skulle der udlignes syv mål, og det lykkedes for Lorient, som vandt 5-0 og Metz der tabte 0-2. Dermed skulle der en masse såkaldte tiebreakers i spil, for at finde ud af, hvem der tog den direkte nedrykningsplads. Det ender med at blive Lorient, der tager turen ned i Ligue 2, da holdet har indkasseret flest udebanemål i direkte opgør mod Metz. Lorient besejrede Metz med 2-1 på udebane i februar, mens Metz besejrede Lorient med 3-2 på udebane i november.
Øens Hold
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg