Gulddrengene fra U-12 slog til ved Frø Cup 2012

 
Fredag d. 30. marts 2012 begyndte Frø Cup. 17 topmotiverede U – 12 drenge tog af sted fra Rantzausminde bilerne var pakket med bolde, soveposer og masser af god stemning. Som U-12 drengene kendes bedst, var det første de gjorde, da de kom til Aarup, at finde fodboldene frem og gå ud for at spille på den nærliggende fodboldbane. Alle drengene deltog engageret. Man vidste straks, at med det sammenhold, den glæde og energi kunne stævnet ikke andet end at blive en succes.

Kampene begyndte lørdag, hvor B-holdet spillede tre utrolig spændende og tætte kampe, hvilket resulterede i en sejr og to nederlag. De to tabte kampe var mod to af Sjællands bedste hold, men det blev til en tredje plads og kampe i B-rækken om søndagen. A-holdet spillede lørdag fire kampe mod C-hold, som blev vundet uden de store problemer. Det betød, at de gik videre som etter i en A-række.  Lørdag aften bød igen på masser af hygge med ”Landskamp”, hvortil to af vores spillere var udtaget. Her efter foregik hyggen i klasseværelset, hvor trætheden var begyndt at melde sig.

Søndag gjaldt det de afgørende kampe. Begge hold spillede nogle meget intense og tætte kampe, hvor B-holdet faktisk røg i forlænget spilletid. Men søndag kl.15 kunne vi konstatere, at begge hold stod i finalen, en hhv. A- og B-finale. B-holdet spillede en meget tæt finale, hvor trætheden meldte sig, men i sidste ende kørte de en flot 7 -5 sejr hjem over Christiansfeld.  I A-finalen mødte ERI - Aarup. Kampen bød på meget flot spil af ERI, der med 18 – 9 sejr kunne lade sig hylde som vinder af A-rækken.

Finalerne blev spillet samtidig og da det bagefter stod klart at begge hold havde vundet brød guldstemningen løs! Blitzlysene haglede ned over drengene, der fuldt fortjent kunne lade sig hylde. Medaljerne og pokalen blev stolt vist frem for de mange forældre.

Efter et år med mange hårde træningstimer var denne søndag eftermiddag, og stævnet generelt, den perfekte afslutning for håndboldsæsonen 11-12. Når den gode træning forsættes, venter der forude mange flere spændende og gode håndbold-øjeblikke. Næste stop er DM for U-12 i Hvidovre d. 4.-6. maj.

Ved pennen: Den stolte træner, Andreas Vigsø.

Se flere billeder her
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg