ERI HÅNDBOLDSKOLE
29. JUNI - 3. JULI 2015
I RANTZAUSMINDEHALLEN

 

I uge 27 var der, traditionen tro, Håndboldskole i Rantzausminde for 77 håndboldglade børn i alderen 8 til 14 år. I perfekt sommervejr arbejdede arrangøren, ERI håndbold, videre på succesen med at tilbyde fagligt kompetent håndboldundervisning kombineret med forskellige lege og aktiviteter, der alle havde til formål, at gøre børnene taktisk, teknisk og fysisk dygtigere håndboldspillere. Igen i år var de alternative aktiviteter som Street Handball, Beach Handball, FunBattle og Håndboldvandkamp særdeles populært, og vejret satte bestemt ingen begrænsninger - tværtimod!

Under ledelse af Andreas Vigsø sørgede instruktørerne Rune, Rebecca, Kristoffer, Martin, Louise, Thomas, Mette, Sebastian, Mads, Aske, Mathilde og Kim for at deltagerne fik en forrygende uge og den bedste start på sommerferien. STORT TAK til jer alle 13! Også STORT TAK til Walther, der sørgede for god forplejning hele ugen!

Nedenfor findes billeder fra håndboldskoleugen, delt op i to portioner. Først billeder fra hele ugen minus håndboldvandkampe. Derefter en omgang vandpjaskeri i det herlige sommervejr. Der kommer flere billeder fra trænerne, når vi har fået samlet.


 

Traditionen tro blev der til alles fryd arrangeret HÅNDBOLD-VANDKAMPE, og der blev fyldt vandflasker, pjasket, sjasket, sprøjtet, hujet og hejet til den store guldmedalje. I år havde dommer Kim udvidet vandafstraffelseskortene til både gult, rødt og brunt kort. Hvilken fest i sommervarmen!!
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg