Er der mere gang i DIG?

Kære medlem

Du skal selvfølgelig høre om vores nye træningstilbud i klubben!

I klubben starter vi Håndboldfitness, Dansk Håndbold Forbunds nye træningsprodukt for voksne, op. Selvom DU i forvejen spiller håndbold, kunne DU måske også tænke DIG noget ny motiverende træning ved siden af. Eller DU har spillet håndbold engang for længe siden, men kan af fysiske årsager ikke helt klare de store skrub mere, men vil stadig gerne røre DIG fysisk i muntert selskab. En tredje variant kan være, at DU aldrig har spillet håndbold, men gerne vil holde DIG i god fysisk form på den sjove måde i selskab med andre voksne.

En af de helt store fordele med Håndboldfitness er, at det er nemt at gå til, da det er træning på forskellige træningshold, uden bindinger med kampe i weekenden og fastlåste hold. Desuden er der fuld fokus på sjov og effektiv træning sammen med andre voksne.

Træningen i Håndboldfitness er bygget op omkring 12 ugers træningshold med 3x30 minutters træning pr gang. Du kan frit vælge mellem hvad og hvor meget du vil træne indenfor løb, sjov fysisk træning og håndbold på små baner. Derfor kan du sagtens invitere din bedre halvdel, ven eller nabo med, da der er træning for næsten enhver smag.

Løb eller cykling foregår hver gang. Der vil være mulighed for frit fællesløb, hvor de fremmødte selv bestemmer distance og indhold, men også mere instruktørstyret løb på forskellige måder Deltager du på løbeholdet, kommer du til at opleve 3 x 12 uger med "Løbe-TOUREN", "Pisteløb" og "ForårsFavoritterne".

Den fysiske træning er sjov fysisk træning med egen krop som belastning. Fokus er på træning af styrke og bevægelighed. Træningen er tematiseret indenfor forskellige temaer af 12 ugers varighed, så DU kan fastholde motivationen. Temaerne er Ski-form, BOOST, GROUND og BodyChamp.

Håndbold på små baner er en ny sjov måde at spille håndbold med voksne på. Der spilles med en ny blød Street håndbold, rotation og uden kropskontakt. Det giver et meget dynamisk spil, der nok skal få pulsen op! Spillet kaldes MATCH!, og er for ALLE uanset forkundskaber. Så det er også det rigtige MATCH! for dig.

Konceptet med Håndboldfitness betyder, at DU selv kan sammensætte hvilke(t) træningshold DU vil deltage på, alt efter tid og lyst. Der er ingen bindinger ift. weekendkampe, samme træningshold en hel sæson eller lignende. Med andre ord er det super fleksibel træning. Henvend dig til klubben og hør mere om, hvordan du kommer i gang med Håndboldfitness.

Med venlig hilsen

Egense Rantzausminde Idrætsforening

Håndboldafdelingen

Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg