LINDA JENSEN - ÅRETS ERIer 2013

 
Ved hovedforeningen ERIs generalforsamling den 10. april 2014 blev håndboldafdelingens formand, Linda Jensen, udnævnt til Årets ERIer 2013. En ærefuld titel, der gives til en person, der i det forløbne år har ydet en særlig indsats for vores forening.

Det var håndboldudvalgets øvrige seks medlemmer, der havde indstillet Linda til titlen (indstillingen kan læses nedenfor). Og da hun, som formand for håndboldafdelingen, også er medlem af hovedbestyrelsen, som vælger Årets ERIer, måtte hun en tur uden for døren til hovedbestyrelsesmødet, hvor hovedbestyrelsen skulle vælge blandt flere kompetente kandidater. Linda vidste derfor, at hun var indstillet til prisen, men ikke, hvem der var valgt.

Det var derfor en overrasket, men glad, stolt og bevæget Linda, der på generalforsamlingen blev hædret med flotte ord fra hovedformand Ulrik Banke, og modtog vandrepokalen, blomster og et flot sølvfad fra Georg Jensen som bevis på udnævnelsen. Desuden blev der efter generalforsamlingen afsløret indgraveret navneplade på "Årets ERIer-tavlen" i cafeen.

Til håndboldafdelingens afslutningsfest den 11. april blev Linda hyldet af de 160 fremmødte, og fik, udover nedennævnte billeder, overrakt en stor, gul Hoptimist som gave fra de øvrige udvalgsmedlemmer.

STORT TIL LYKKE, LINDA - DU HAR VIRKELIG FORTJENT DEN FINE PRIS!

 
Til bestyrelsen i ERI/Hovedforeningen - Indstilling til Årets ERI’er 2013 (ved GF april 2014)
 
 
Et samlet håndboldudvalg (ekskl. formanden) indstiller hermed
 
Linda Jensen
 
til Årets ERI’er 2013
 
 
Linda er foreningsmenneske med stort F.
 
Linda starter sit virke som frivillig i ERI i foråret 2008. Først som kasserer i Håndboldafdelingen, der på dette tidspunkt har hårdt brug for at få besat pladsen. Hun kommer hurtigt ind i sagerne, har styr på tal og bilag, og kører i flere år et stærkt makkerskab med daværende formand Bente Vigsø.
 
Da Bente efter 15 år som formand stopper i 2011, rykker de resterende og nyvalgte udvalgsmedlemmer tættere sammen, og Linda udviser en stålfast tro på, at det nok skal lykkes os at finde en ny håndboldformand. Det viser sig dog at være sværere som så. Ingen har det kommende år mod på at træde ind på dén post.
 
Hvad gør Linda? Hun påtager sig formandsposten oveni kassererjobbet, og knokler nærmest i døgndrift for, at alt skal fungere i håndboldafdelingen, som det altid har gjort. Efter et år med dobbelte kasketter lykkes det i senforåret 2013 at finde én, der vil overtage bogføringsdelen af kassererjobbet, så mere tid kan frigives til virket som formand.
 
Linda vil fællesskabet – alle skal være med. Linda gør tingene på sin egen stilfærdige måde – hun gør intet for egen vindings skyld. Hun har antennerne ud, så alle sager, store som små, kan opfanges i tide og blive løst. Hun er god til at rose og udfordre de øvrige medlemmer af håndboldudvalget, og hun uddelegerer gerne opgaver under mottoet ”frihed under ansvar”, vel og mærke ”ansvar overfor fællesskabet”. Alle kan henvende sig til Linda med stort og småt – spillere, forældre, trænere, holdledere – og alle bliver taget seriøst.
 
Så snart der er bare det mindste luft i kalenderen, bliver der tænkt udvikling, mere samarbejde og nye aktiviteter og arrangementer. Linda vil bare alt det bedste for ”hendes” håndboldafdeling, og tilsidesætter gerne sine egne behov og tid for at forfølge sine mål for fællesskabet i ERI. Hun tager ofte foreningsarbejdet med på weekend og ferie – og den dag, egne børn ikke spiller i ERI mere, kan man sikkert også finde hende i klubben.
 
Linda fortjener - om nogen - at få bevis på, at ERI påskønner ihærdige frivillige som hende. Og at en breddeidrætsforening som ERI ikke var den samme uden frivillige af hendes kaliber.
 
12. marts 2014
 
Lars, Lene, Trine, Anne, Anja og Britt
Håndboldudvalget

 
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg