Føler du for at styrke din krop eller at komme i bedre form, så kom ind og se hvilke muligheder vi kan tilbyde. Motionscenteret har et bredt udvalg af maskiner til både styrke- og kredsløbstræning. DU FÅR EN GRATIS PRØVETIME.

Du skal være fyldt 15 år for at blive medlem.

Gratis prøvetime bookes ved Tina Andersen på telefon 24 85 45 14 (bedst efter kl. 17)

Motionscenteret finder du i Rantzausminde Hallen, Dyrekredsen 12. Tag hovedindgangen og gå til højre.

Du skal have en personlig adgangsnøgle for at komme ind i motionscenteret. Se også under åbningstider. Personer fra samme husstand kan dog deles om et fælles nøglekort. Depositum er 100 kr. for et nøglekort. Refunderes hvis det afleveres igen. Ødelagte og slidte kort refunderes ikke.  Brug en kortbeskytter for at passe på dit kort. Har du allerede et nøglekort fra tidligere sæson kan dette opdateres i forbindelse med køb af nyt medlemsskab. Kortet er personligt og der må ikke tages andre med ind på kortet. Det vil medføre bortvisning uden refusion af købt medlemsskab.

Du kan komme i Motionscenteret når du har betalt for det ønskede medlemsskab. Adgangsnøgle udleveres først kommende onsdag herefter i motionscenteret mellem kl. 19 og 20. Medbring kvitteringsprint. Har du allerede adgangsnøgle - skal du komme og få den opdateret, så du kan komme ind i den periode du har købt medlemsskab til. Medbring kvittering.

Du kan også komme og melde dig ind i motionscenter/gymnastik - og købe adgangsnøgle onsdage mellem kl. 19 og 20 - tag kontanter med (LIGE PENGE) hvis du ikke vil bruge dit eget dankort til at betale medlemsskabet med. Vi har også mulighed for at modtage betaling med mobilepay.

Når du kommer i motionscenteret skal du have dit kvitteringsprint med som bevis for du er medlem. Der vil blive foretaget periodevis kontrol i centeret, hvorfor det skal forevises mod forlangende.

Børn må  af sikkerhedsmæssige grunde ikke opholde sig i motionscenteret.

Har du spørgsmål så kan Tina Andersen kontaktes vedr. motionscenteret - se under kontakt. 
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg