ERI søger frivillige til følgende opgaver

ERI Fodbold søger nye frivillige 22-04-2024
I ERI Fodbold søger vi nye frivillige kræfter som kan hjælpe med følgende opgaver


Aktivietsudvalg
- Kunne du tænke dig at hjælpe at afholde små som lidt større arrangementer på tværs af vores hold og bidrage til en god social kultur i klubben? Opgaverne kan afhængigt af interesse være planlægning, indkøb, opsætning eller madlavning.

Sponsoransvarlig
- Er du god til den opsøgende dialog hos virksomheder og kan du lave aftaler som tilgodeser begge parter? Så kan du måske hjælpe os nogle gange i løbet af året hvor vi søger sponsorater til nyt spillertøj og andet. Du vil også kunne bidrage til løbende arbejde sammen med vores faste samarbejdspartner O.K.

Ansvarlig for baneudlejning (fra 2025)
- Er du struktureret, har overblik og kan føre en god dialog med de andre sydfynske klubber? Så er du måske den der i fremtiden kan hjælpe os med udlejning af vores fine kunststofbane. Arbejdet indebærer kalenderbooking, dialog med klubber, afregning og tilsyn med banen. Det er primært fra efteråret og til og med påsken at det meste arbejde sker.


I ERI får du netværk i form af foreningsmennesker som gerne vil hinanden og du bidrager til at vores lokalsamfund har nogle gode fritidstilbud. Du vil desuden i årets løb modtage en mindre honorering.
Hvad kan jeg ellers hjælpe med?

Kunne du tænke dig at være frivillig i ERI, enten som træner, holdleder eller hjælpe til det organisatoriske arbejde og finder du ikke ovenstående opgaver/poster noget for dig, så er du meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, skriv lidt om hvilke områder du har interesse i, så vil du blive kontakte af bestyrelsen, til en uforpligtende snak om hvordan du kan give en hånd med, i den lokale idrætsforening!


Kontaktperson:  
Adresse:  
By:  
Telefon:  
E-mail: *
Besked:    
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Egense / Rantzausminde Idrætsforening, Dyrekredsen 12, 5700 Svendborg